nuffnang ads

Selasa, Januari 25, 2011

makan FREE versi ann-216-3


ini adalah tempat persinggahan yang telah di maksudkan dalam tajuk utama kita seperti yang diatas.
CHIKEN RICE SHOP.!!!!!. orang dapat duit PTPTN buat belanja kawan.bagus betul.semoga duit itu diberkati. ini turn kak na belanja roomate dia.

sebelum acara ini bermula..acara siap menyiapkan diri didahului dengan pakaian.sapuan make-up.dan pemakaian tudung. kak na adalah orang yang paling last siap(macam biasalah). macam orang nak pegi BLIND DATE punye la lame nak siap...padahal jumpe pakwe je pon.tudung 5 helai duk tukar.patutlah lambat kan??? nasib baik saya ada.jadi  tak la lambat.sebab saya memang champion dalam bab-bab siap-siap ni.saya tolong kak na siap kan dia.pakaikan die tudung.

dan ini lah hasilnya...

 BESTNYA MAKAN FREEEEEEEEEEE

yes3!!! dapat 2 pinggan nasi

AKU LAPAR.. dah 2 ari xmakn nasi

 dah lama tak jumpa kan?
so.....MESRAAAAA !!!!!!

k : TERIMA KASIH LA KAKNA bagi saya makan nasi 2 pinggan.
5rus : eeee..seronoknye..k habiskan nasi saya...



terima kasih sekali lagi kakna sebab k xpenah puas untuk berterima kasih.
next sem belanje la pulak.sebab k suka makan free.

ok nexttttttttttt...sape pulak turn belanje k makan??????

nota  : pulang dengan perut buncit

cahaya bina kejuruteraan

.
dari kiri : umie-za aka zzz-abg kamal-kak neng-kak ilah
dari depan : saaya lah tu..

rindu sangat-sangat kan. bila kita bersama.kongsi cerita kisah suka duka diantara KITA & MEREKA

nota : bersama KAMU memang senang.
         bersama MEREKA jadi jahanam.
TQ.

live~LOVE~laugh



nota : mencipta membina masa dengan pengalaman dan seterusnya kenangan....

Isnin, Januari 24, 2011

selamat pengantin baru KAK SA


thaniah kak sa dan abg ijo
nexttttttttttt?????

nota : saya bila lg ni..ohhhhh mama...saya mau kawinnnnnnn

Isnin, Januari 17, 2011

TAHUN BARU

sekarang sudah tahun 2011.saya perlu berhidup dengan terancang dan teratur serta sistematik
biarlah yang jahanam sudah berlalu atas reka cipta saya sendiri.

saya tidak kisah dengan yang jahanam...
kerana yang jahanam itulah banyak mengajar saya tentang hidup yang dialami serta sebab dan akibatnya berbuat sedemiakian dan demikian.
kerana yang jahanam itulah membuatkan saya menyesal dengan sesesalnya.hidup berfikir mahu dilahirkan semula.itu amatlah berat dan mustahil dalam dunia ini.
kerana yanag jahanam itulah membuatkan saya kembali kepada kesedaran yang amat dasyat. sedar sesedarnya.sedar dari igauan syaitan yang berlegar-legar di sekeliling bahan oksigen saya.
kerana yang jahanam itu lah membuatkan saya berfikir dengan rasional
kerana yang jahanam itulah yang menarik saya daripada hanyut atas arus kehidup sosial yang agak sial.

nota : saya harus berhidup dengan tabah terima kasih yang jahanam !!! hutang tetap hutang bayar tetap bayar..